Tilgjengelighetsverktøy

Palmesøndag 20. mars ble 1000-års jubileet for slaget på Nesjar markert. Olav (senere Den Hellige) vant et viktig slag her på neset og det var første steg på hans livsverk, kristningen av Norge, som det ble lagt grunnlag for her. Dette ble markert med en utendørs gudstjenste på MØLEN. Et gigantkor bestående av mer enn 200 lokale korister, bl. a. fra Rakkestuten, stod for det musikalske under minnegudstjenesten.

Lørdag 4. juni arrangerte Rakkestuten Blandakor sin tradisjonelle sommerkonsert. Det svinge godt denne kvelden i Fredtuns gymsal, Nesjarheim. Vår fremføring av Toto's Africa med innlagt regnvær høstet mange godord etter konserten.

Torsdag 7. juli var Rakkestuten i ilden igjen, denne gang som en del av Kammermusikkfestivalen i Stavern. I Larvik kirke fremførte vi forestillingen "Klassisk sommerflørt" sammen med fiolinist Arve Tellefsen, pianist og komponist Henning Sommero og saksofonist John Pål Inderberg. Dette ble et musikalsk høydepunkt for minneboka og CV'en til Rakkestuten Blandakor! Vi la lista høyt og fremførte noen klassiske perler alene og sammen med stjernemusikerne som vi var sammen med denne kvelden.

Arve T1inderberg 2Sommerro 1